HEBJEDING

VEELGESTELDE
VRAGEN
EN VEELGEGEVEN
ANTWOORDEN

HEBBEN JULLIE OOK EEN PRIJSLIJST?

Omdat de prijzen heel erg afhangen van aantallen en designs hebben wij geen vaste prijslijst. Als je de prijs van een product wil weten kan je gemakkelijk een prijsopgave vragen via de mail.

KAN IK BESTELLEN ZONDER DAT IK VASTE AANTALLEN WEET?

Het kan zijn dat je niet van tevoren weet hoeveel je van een product wil gaan bestellen omdat je bijvoorbeeld eerst de verkoop van het product wil doen met alleen een sample. In dat geval kan je bij ons eerst alleen een sample aanvragen en later de aantallen voor de volledige productie doorgeven. Wij gaan daarbij wel uit van een minimum oplage van meestal 50 of 100 stuks (afhankelijk van het product).

WAT IS DE LEVERTIJD?

De levertijd kan verschillen per product en afhankelijk van of je een sample wil laten maken. Vanaf de start van de volledige productie rekenen wij tussen de 4 en 10 weken. Een sample bestellen kost meestal 2 tot 3 weken extra.

WELKE PRODUCTEN KAN IK LATEN MAKEN?

Wij maken bijna elk merchandise product wat je maar kan bedenken, afgezien van elektronica. In ons portfolio zie je een aantal van de producten die wij eerder voor klanten hebben geleverd, maar als daar niet tussenstaat wat je zoekt is de kans groot dat we alsnog jouw gewenste merchandise gadget kunnen maken! Neem dus vooral contact met ons op voor meer informatie.